Sustainable GoodFoodMood Event

6 wereldtips voor take-away

Haal meer uit uw bedrijf met take-away!

Wilt u meer halen uit uw huidige take away of bent u startend ondernemer in de Horeca op het gebied van take away of delivery? Wij helpen u met tips en tricks. Bovendien hebben wij een aantal verpakkingsoplossingen voor u geselecteerd. Zo krijgt u een goede indruk van ons assortiment.


Vragen? Stel direct uw vraag in de live chat!

Boxen en bowls

De verpakking bepaalt de maaltijdbeleving. Als die goed gekozen is, zorgt ze voor een betere beleving van elk gerecht door het er smakelijker uit te laten zien. Ze houdt de aandacht gericht op smaak, kleur en textuur. 

Een stijlvolle, praktische verpakking staat aan de basis staat van elk succesvol take-awaygerecht. Ons assortiment omvat op elkaar afgestemde boxen, bakjes en deksels voor elk type gerecht, warm of koud.

Vragen? Stel direct uw vraag in de live chat!

Bekers en glazen

Bekers en glazen vallen altijd op. Ze bepalen in hoge mate de beleving van het drinken en eten. Als ze zorgvuldig zijn gekozen, dragen ze bij aan de sfeerbeleving, of je nu geniet van koele champagne of een stomende latte.

Vragen? Stel direct uw vraag in de live chat!

Duniform

Alles in het Duniform®-concept werkt samen om verse en gezonde producten te leveren. U ontvangt uitstekende lokale ondersteuning en een topselectie van trays, folies, machines en milieubewuste materialen om uit te kiezen. Bovendien is onze oplossing schaalbaar zodat onze veilige, stijlvolle, verzegelde verpakkingen met uw bedrijf kunnen meegroeien.